Anasayfa
  • İLAN
  • ÖZEL
  • GÜNCEL
  • VİDEO GALERİ
  • FOTO GALERİ
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. ULUSAL
  3. 19 Mayıs coşkusu
ULUSAL
20 Mayıs 2022 - 11:31
Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 11:49

19 Mayıs coşkusu

9 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Çeşme’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yol Project’in sahne aldığı gençlik konserinde konuşan Oran, “Bizim yolumuz umut, bizim yönümüz aydınlık. Biz Mustafa Kemal'in çocuklarıyız. Özgür yarınları sevgiyle, hep birlikte kucaklayacağız” dedi.

ULUSAL
20 Mayıs 2022 - 11:31
Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 11:49
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
19 Mayıs coşkusu

Çeşme’de 19 Mayıs coşkusu

 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Çeşme’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yol Project’in sahne aldığı gençlik konserinde konuşan Oran, “Bizim yolumuz umut, bizim yönümüz aydınlık. Biz Mustafa Kemal'in çocuklarıyız. Özgür yarınları sevgiyle, hep birlikte kucaklayacağız” dedi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıldönümü dolayısıyla Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı Çeşme Amfi Tiyatro’da öğrencilerin dans ve şiir gösterileri ile devam etti.

16 Eylül Mahallesi’nden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden Fener Alayı yürüyüşüne Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın yanı sıra binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile katıldı.

 

Yol Project sahne aldı

Çeşme Belediyesi tarafından 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda “Yol Project Gençlik Konseri” gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gösterilen konserde Çeşmeli gençler Mustafa Kemal Atatürk'e ithafen hep bir ağızdan “Kimseyi görmedim ben senden daha güzel” şarkısını söyledi.

 

“Biz Mustafa Kemal’in çocuklarıyız”

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran; “Gözlerinizde ışık, yüreklerinizde gümbür gümbür enerji, hepiniz, 103 yıl önce bağımsızlık aşkıyla Samsun’da atılan ilk adımın coşkusunu bugün buraya Çeşme Cumhuriyet Meydanı’na taşıdınız. Bu dik duruş karşısında diz çökmeyecek hiçbir güç yoktur. Bu beraberliğimiz, bu güçlü duruş karşısında hiçbir karanlık var olamaz. Bizim yolumuz umut, bizim yönümüz aydınlık. Biz Mustafa Kemal'in çocuklarıyız. Özgür yarınları sevgiyle, hep birlikte kucaklayacağız” dedi.

 

“Cumhuriyetimizi sonuna kadar yaşatacağız”

Oran, “Sevgili gençler, bizler; Kazma kürekle, kağnılarla vatanını savunmuş, yokluklar içinde emperyalizme diz çöktürmüş bir neslin torunlarıyız. Bize armağan edilen Cumhuriyetin imkanlarıyla büyüdük, okuduk, ürettik, aile kurduk. Şartlar ne olursa olsun; hayallerimizden, umutlarınızdan asla vazgeçmemeyi Mustafa Kemal Atatürk'ten öğrendik. Şimdi! Bayrağı bizden sonrakilere teslim edene kadar, tüm varlığımızla, hiçbir zorluğa boyun eğmeden çalışmak, cumhuriyetimizi Mustafa Kemal'in gösterdiği hedefe taşımak bizim tek görevimizdir” diye konuştu.

“Biz cumhuriyetle büyüdük. Cumhuriyet de bizimle büyüyecek” diyen Oran, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Eğitimde, bilimde, sanatta, sporda, tarlada, fabrikada, sokakta… Attığımız her adımda bu azim ve inançla çalışacağız. Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafa edeceğiz.

Atamızın açtığı yolda yürüyecek, devrimlere sahip çıkacak, Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun!” haber merkezi

 

 

2022/05/2022-05-20-11-35-33.jpg
2022/05/2022-05-20-11-35-38.jpg
2022/05/2022-05-20-11-35-39.jpg
2022/05/2022-05-20-11-35-42.jpg
2022/05/2022-05-20-11-35-44.jpg
2022/05/2022-05-20-11-35-46.jpg
2022/05/2022-05-20-11-35-49.jpg
# Çeşme’de 19 mayıs coşkusu
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Yarımada Spor Oyunları 2022 büyük bir coşkuyla Çeşme’de başladı!
Yarımada Spor Oyunları 2022 büyük bir coşkuyla Çeşme’de başladı!
Çeşme pandemi sonrası ilk kruvaziyer gemisini karşıladı
Çeşme pandemi sonrası ilk kruvaziyer gemisini karşıladı
Emekli olan doktora 7 yıldır baktığı hastaların barkodları hediye edildi
Emekli olan doktora 7 yıldır baktığı hastaların barkodları hediye edildi
ATILLIKTAN 'TEKNOLOJİ ÜSSÜ'NE
ATILLIKTAN 'TEKNOLOJİ ÜSSÜ'NE
Son Haberler
Turgutluspor'da sürpriz başkan adayı
Turgutluspor'da sürpriz başkan adayı
Turgutlu'da ekmek fiyatlarına zam geldi
Turgutlu'da ekmek fiyatlarına zam geldi
Otomobil TIR'a arkadan çarptı
Otomobil TIR'a arkadan çarptı
Sonunda bu da oldu! Mezar taşlarını çaldılar
Sonunda bu da oldu! Mezar taşlarını çaldılar
Sınav Esnasında Neler Yapılmalıdır?
Sınav Esnasında Neler Yapılmalıdır?
MANİSA YURT TAKIMLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARINA DAMGA VURDU
MANİSA YURT TAKIMLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARINA DAMGA VURDU

Ana Sayfa
İLAN
ÖZEL
GÜNCEL
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Akhisar
  • Alaşehir
  • Demirci
  • Kula
  • Manisa merkezi
  • Salihli
  • Sarıgöl
  • Şehzadeler
  • Selendi
  • Soma
  • Suruhanlı
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim