• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • NARLIDERE
  • İZMİR
    KonakKARŞIYAKAÇeşme
  • MANİSA
    KöprübaşıYunusemreAHMETLİKIRKAĞAÇAlaşehirŞehzadelerSuruhanlıSomaKulaAkhisarDemirciSalihliManisa MerkezSelendiSarıgöl
  • ULUSAL
  • SAĞLIK
  • İLAN
  • YAŞAM
  • POLİSİYE
  • ÖZEL
  • SPOR
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • VİDEO GALERİ
  • FOTO GALERİ
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Büyükşehir Bütçesi 539 Milyon TL
SİYASET
Yayınlanma: 15 Nisan 2014 - 20:08
Güncelleme: 15 Nisan 2014 - 20:14
Reklam

Büyükşehir Bütçesi 539 Milyon TL

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi 2. oturumunda büyükşehir bütçesini 539 Milyon TL olarak onayladı. Yunusemre be Şehzadeler Belediyesi’nin bütçelerinin de oybirliği ile onaylandığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclisin tüm Manisa’ya güzel mesajlar verdiğini belirten, “Bütçelerin onaylanması bir aile olduğumuzun göstergesi olarak, tüm Manisa’ya güzel bir mesaj niteliğindedir. Manisa’ya hizmet etmek noktasında ayrı gayrımız yok. Emeği geçen herkesi kutluy

SİYASET
15 Nisan 2014 - 20:08
Güncelleme: 15 Nisan 2014 - 20:14
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükşehir Bütçesi 539 Milyon TL
Büyükşehir Bütçesi 539 Milyon TL

 

          MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi 2. oturumunda büyükşehir bütçesini 539 Milyon TL olarak onayladı. Yunusemre be Şehzadeler Belediyesi’nin bütçelerinin de oybirliği ile onaylandığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclisin tüm Manisa’ya güzel mesajlar verdiğini belirten, “Bütçelerin onaylanması bir aile olduğumuzun göstergesi olarak, tüm Manisa’ya güzel bir mesaj niteliğindedir. Manisa’ya hizmet etmek noktasında ayrı gayrımız yok. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

 

          Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın 2. oturumu Kültür Merkezi Meclis Toplantısı’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başlığındaki meclisin açılış ve yoklamanın ardından başladı. Toplantıda gündeme gelen Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi 2014 Yılı Mali Bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bütçelerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, yeni kurulan bir belediyeler olmaları sebebiyle bütçenin yasaların öngördüğü şekilde hazırlanmasında emek sarf eden Manisa Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü personeline teşekkür ettiler.  

Ayrı Gayrı Yok

        Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri’nin 2014 yılı mali bütçesinin oy birliği ile kabul edilmiş olmasının yapılacak hizmetler adına sevindirici olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise şöyle konuştu, “Öncelikle her iki belediyemizin bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu bütçeler iyi ve güzel hizmetlere vesile olacaktır. Elbette Mali İşler Müdürlüğümüz bu sancılı süreci gayet başarılı bir şekilde geçirmiştir. Dünkü toplantıda da belirttiğim gibi ‘biz bir aileyiz’ ve tüm çalışmaları bir bütün halinde görüyoruz. Bugünkü toplantımız da bunun en önemli örneği olarak tüm Manisa’ya güzel bir mesaj olmuştur. Emeği geçen herkesi kutluyorum” 

Bütçe Tamam Sıra Hizmetlerde

         Toplantının en önemli maddelerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesi de oylamaya sunuldu. Oy birliği ile alınan karar gereği bütçe 539 Milyon TL olarak onaylandı. Başkan Ergün, Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nın kurulmasıyla beraber bütçenin revize edildiğini belirtti. Bütçenin oy birliği ile kabul edilmiş olmasının da ilk meclisin yine Manisa’ya birlik ve beraberlik anlamında güzel bir mesaj olduğunu söyleyen Başkan Ergün, “Manisa’ya il bütününde yapılacak hizmetlerin en önemli basamağı olarak gördüğümüz bütçenin onaylanmış olmasından dolayı öncelikle tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elbette personelimizin maaşlarının ödenmesi, yeni hizmetlerin yapılabilmesi ve devam eden çalışmaların tamamlanması noktasında güzel bir gelişme olduğu kanaatindeyim”

Büyükşehre İki Yeni Şirket Kurulacak

          Meclisin ilk oturumunda komisyona havale edilerek görüşülmesi öngörülen MANULAŞ ile su, kanalizasyon, konut üretimi ve asfalt çalışmalarını üstlenecek şirketlerin kurulmasına oy birliği ile karar verildi.

Meclis Üyelerine Mesir Festivali Daveti

          Toplantının sonunda geçtiğimiz dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapmış olan İbrahim Onaylı söz alarak önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan 474. Uluslar Arası Mesir Festivali’ne yönelik konuştu. Festival programının netleştiğini belirten Onaylı, kutlamalar kapsamında 26 Nisan’da düzenlenecek olan kokteyle tüm meclis üyelerini davet etti. Toplantının sonunda Köprübaşı’ndan getirilen çilekler ikram edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısı 13 Mayıs Salı günü saat 18:30 olarak belirlendi. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL, ‘CEZA VE TAHSİLAT’ METNİDİR”
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL, ‘CEZA VE TAHSİLAT’ METNİDİR”
KASAP TEZGÂHINDA ERİYEN MAAŞ: EMEKLİNİN SOFRASINDAN 10 KİLO ET UÇTU
KASAP TEZGÂHINDA ERİYEN MAAŞ: EMEKLİNİN SOFRASINDAN 10 KİLO ET UÇTU
İZMİR’DE ÖĞRENCİLERE DİN VE CUMHURBAŞKANI SORGULAMASI İDDİASI
İZMİR’DE ÖĞRENCİLERE DİN VE CUMHURBAŞKANI SORGULAMASI İDDİASI
Turgutlu Belediye Meclisi 1 Temmuz Salı Günü Toplanacak
Turgutlu Belediye Meclisi 1 Temmuz Salı Günü Toplanacak
Son Haberler
TURBELDAK ile Homeros Vadisi’nde Doğa ve Tarih Buluşması
TURBELDAK ile Homeros Vadisi’nde Doğa ve Tarih Buluşması
TURBELDAK’tan Yunt Dağı’nda Doğa Yürüyüşü
TURBELDAK’tan Yunt Dağı’nda Doğa Yürüyüşü
Turgutlu’da Tiyatroya ve Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
Turgutlu’da Tiyatroya ve Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL, ‘CEZA VE TAHSİLAT’ METNİDİR”
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL,...
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyununa Büyük İlgi
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyununa Büyük İlgi
Aramızdan ayrılanlar
Aramızdan ayrılanlar

Ana Sayfa
NARLIDERE
İZMİR
MANİSA
ULUSAL
SAĞLIK
İLAN
YAŞAM
POLİSİYE
ÖZEL
SPOR
SİYASET
GÜNCEL
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Akhisar
  • Alaşehir
  • Demirci
  • Kula
  • Manisa Merkez
  • Salihli
  • Sarıgöl
  • Şehzadeler
  • Selendi
  • Soma
  • Suruhanlı
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim