• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • NARLIDERE
  • İZMİR
    KonakKARŞIYAKAÇeşme
  • MANİSA
    KöprübaşıYunusemreAHMETLİKIRKAĞAÇAlaşehirŞehzadelerSuruhanlıSomaKulaAkhisarDemirciSalihliManisa MerkezSelendiSarıgöl
  • ULUSAL
  • SAĞLIK
  • İLAN
  • YAŞAM
  • POLİSİYE
  • ÖZEL
  • SPOR
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • VİDEO GALERİ
  • FOTO GALERİ
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFESTe hazırlanıyor
Genel
Yayınlanma: 23 Eylül 2023 - 11:01

İzmir havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFESTe hazırlanıyor

İZMİR Valisi Süleyman Elban, 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İzmirde düzenlenecek; dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFESTe "milyonun üzerinde bir katılım" beklediklerini belirtti.

Genel
23 Eylül 2023 - 11:01
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
İzmir havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFESTe hazırlanıyor
İzmir havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e hazırlanıyor

- Vali Süleyman Elban:- "Biz hem gençlerimizi hem İzmirli vatandaşlarımızı hem de ülkemizin her yerindeki insanlarımızı 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında 5 gün boyunca TEKNOFEST heyecanını yaşamaya davet ediyoruz"

- "Muhtemelen milyonu geçecek bir katılım olacak"

İZMİR Valisi Süleyman Elban, 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek; dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e "milyonun üzerinde bir katılım" beklediklerini belirtti.

Elban, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile birlikte TEKNOFEST İzmir'in düzenleneceği Çiğli Havalimanı'nda hazırlık çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Elban, gazetecilere yaptığı açıklamada, dev organizasyon için yoğun ve hummalı bir çalışmanın sürdüğünü, heyecanla 27 Eylül'ü beklediklerini söyledi.

Sahadaki hazırlıkların büyük oranda tamamlandığını ifade eden Elban, "Biz hem gençlerimizi hem İzmirli vatandaşlarımızı hem de ülkemizin her yerindeki insanlarımızı 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında 5 gün boyunca TEKNOFEST heyecanını yaşamaya davet ediyoruz." dedi.

Elban, TEKNOFEST İzmir'i ziyaret edecek vatandaşları toplu taşıma araçlarını kullanmaya davet ederek "Bireysel araç kullanacaklar da eş, dost, arkadaş ve yakınlarını araçlarına doldurup gelirlerse memnun olacağımız. Çünkü burada muhtemelen milyonu geçecek bir katılım olacak. Dolayısıyla bu katılımda daha konforlu girişin sağlanması, daha rahat trafik düzeninin oluşması, herkesin alana rahat girip çıkması açısından toplu taşımanın tercih edilmesini biz de önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

- Elon Musk'a yapılan davet

Bir gazetecinin SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk'ın da festivale katılıp katılmayacağını sorması üzerine Elban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elon Musk'ı TEKNOFEST'e davet ettiğini hatırlattı.

Elban, "Sayın Cumhurbaşkanımızın misafiri olarak Elon Musk da katılırsa tabii teknoloji konusunda böyle bir ismin, teknoloji festivalinde olması TEKNOFEST'e, İzmir'imize ayrı bir güzellik ve değer katacaktır." diye konuştu.

İzmir Milletvekili İnan da festival dolayısıyla İzmirliler ve gençler olarak çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Festivalde emeği geçenlere teşekkür eden İnan, "İzmirli gençler olarak çok yoğun bir teveccühle TEKNOFEST'i karşılayacağız. Gençlerin yoğun bir ilgi, alaka göstereceğini şimdiden görebiliyoruz. Kentimizde çok büyük bir heyecan, beklenti var. İzmir kuruluşun, kurtuluşun şehri. Bağımsızlık mücadelemiz hala devam ediyor. Türkiye'nin savunma sanayisinde elde ettiği tüm başarıları bu TEKNOFEST alanında görmüş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızı 29 Eylül'de TEKNOFEST'de ağırlamış olacağız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. İzmirli gençleri bu coşkulu ortama davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir
Özkızılcık Ailesi’nin acı günü
Özkızılcık Ailesi’nin acı günü
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, paylaşılan  Azot Dioksit haberlerini yalanladı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, paylaşılan  Azot Dioksit haberlerini yalanladı!
Manisa Tarım ve Orman Müdürlüğünün 17 ilçe ziyaretleri devam ediyor
Manisa Tarım ve Orman Müdürlüğünün 17 ilçe ziyaretleri devam ediyor
Turgutlu’nun trafik keşmekeşliği ne zaman sona erecek?
Turgutlu’nun trafik keşmekeşliği ne zaman sona erecek?
Son Haberler
TURBELDAK ile Homeros Vadisi’nde Doğa ve Tarih Buluşması
TURBELDAK ile Homeros Vadisi’nde Doğa ve Tarih Buluşması
TURBELDAK’tan Yunt Dağı’nda Doğa Yürüyüşü
TURBELDAK’tan Yunt Dağı’nda Doğa Yürüyüşü
Turgutlu’da Tiyatroya ve Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
Turgutlu’da Tiyatroya ve Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL, ‘CEZA VE TAHSİLAT’ METNİDİR”
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL,...
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyununa Büyük İlgi
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyununa Büyük İlgi
Turgutluda bugün başlayan Dama Şampiyonasından renkli görüntüler
Turgutluda bugün başlayan Dama Şampiyonasından renkli görüntüler

Ana Sayfa
NARLIDERE
İZMİR
MANİSA
ULUSAL
SAĞLIK
İLAN
YAŞAM
POLİSİYE
ÖZEL
SPOR
SİYASET
GÜNCEL
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Akhisar
  • Alaşehir
  • Demirci
  • Kula
  • Manisa Merkez
  • Salihli
  • Sarıgöl
  • Şehzadeler
  • Selendi
  • Soma
  • Suruhanlı
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim