• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • NARLIDERE
  • İZMİR
    KonakKARŞIYAKAÇeşme
  • MANİSA
    KöprübaşıYunusemreAHMETLİKIRKAĞAÇAlaşehirŞehzadelerSuruhanlıSomaKulaAkhisarDemirciSalihliManisa MerkezSelendiSarıgöl
  • ULUSAL
  • SAĞLIK
  • İLAN
  • YAŞAM
  • POLİSİYE
  • ÖZEL
  • SPOR
  • SİYASET
  • GÜNCEL
  • VİDEO GALERİ
  • FOTO GALERİ
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Manisada Kıraç rüzgarı
Genel
Yayınlanma: 28 Nisan 2024 - 13:06

Manisada Kıraç rüzgarı

Bu yıl 484’üncü kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Modern Anadolu Rock müziğin güçlü sesi Kıraç Manisalılarla buluştu.

Genel
28 Nisan 2024 - 13:06
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Manisada Kıraç rüzgarı
Bu yıl 484’üncü kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Modern Anadolu Rock müziğin güçlü sesi Kıraç Manisalılarla buluştu. Dillere destan olan şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Kıraç sahne performansıyla Cumhuriyet Meydanını dolduran hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

UNESCO’nun İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’nde yer alan ve bu yıl 484’üncü kez gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Modern Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç Manisa’da sahne aldı. Binlerce Manisalının katıldığı konseri Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve protokol üyeleri de takip etti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Kıraç’a Manisalılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay da sahneye çıkarak sanatçıya çiçek ve mesir macunu takdim ettiler.

“Manisa gençliğin ve festivallerin kenti olacak”

Manisalılara seslenen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay “Festivalimizde emeği geçen Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’yı ve Mesir’i Tanıtma Derneği ve Şehzadeler Belediyesi emektarlarına ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Söz verdik, Manisa’yı gençliğin ve festivallerin kenti yapacağız. Festivallerimiz devam edecek” dedi.

“Artık sıkıntıları geride bırakacağız”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ise, sözlerine Manisa’yı ve Manisalıları çok sevdiğini söyleyerek başladı. Başkan Ferdi Zeyrek, “Artık üzüntüleri ve sıkıntıları geride bırakacağız. Hep birlikte çok eğleneceğiz. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

“Belediye Başkanlarımız Türkiye’de tarih yazacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem konuşmasında “Televizyonlarda Mesir şenliklerini izlerdim ve keşke orada olabilseydim derdim. Allahım bugün nasip etti. Belediye Başkanlarımın isteği ile buraya geldim. Sizlerle olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Belediye Başkanlarımız sizlere 5 yıl hizmet edecekler. Göreceksiniz Manisa Türkiye’de tarih yazacak. Ben buna inanıyorum. Sanatçımız Kıraç hayran olduğum, konserlerine gittiğim, sevdiğim bir sanatçıdır. Kendisine de teşekkür ediyorum. Sizlere saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“İnşallah festivalimiz yıllarca devam eder”

Manisa Valisi Enver Ünlü ise, “Bugün sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. 484’üncüsünü kutladığımız Manisa Mesir Macunu Festivalimizin inşallah yıllarca devam etmesini diliyorum. Pazar günü gerçekleştirilecek Mesir yürüyüşüne ve saçım törenine tüm Manisalıları davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir
İl Emniyet Müdürü Aktaş, Şehit Polisler için düzenlenen lokma ve pilav hayrına katıldı
İl Emniyet Müdürü Aktaş, Şehit Polisler için düzenlenen lokma ve pilav hayrına katıldı
Manisa İtfaiyesi uyardı: Soba ve Doğalgaz kullanımına dikkat!
Manisa İtfaiyesi uyardı: Soba ve Doğalgaz kullanımına dikkat!
Turgutluda feci kaza! iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Turgutluda feci kaza! iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan Kayyum Tepkisi
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan Kayyum Tepkisi
Son Haberler
TURBELDAK ile Homeros Vadisi’nde Doğa ve Tarih Buluşması
TURBELDAK ile Homeros Vadisi’nde Doğa ve Tarih Buluşması
TURBELDAK’tan Yunt Dağı’nda Doğa Yürüyüşü
TURBELDAK’tan Yunt Dağı’nda Doğa Yürüyüşü
Turgutlu’da Tiyatroya ve Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
Turgutlu’da Tiyatroya ve Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL, ‘CEZA VE TAHSİLAT’ METNİDİR”
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “BU KANUN TEKLİFİ BİR ‘REFORM’ DEĞİL,...
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyununa Büyük İlgi
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyununa Büyük İlgi
Konuk Delegasyon Büyükşehir Belediyesinde Ağırlandı
Konuk Delegasyon Büyükşehir Belediyesinde Ağırlandı

Ana Sayfa
NARLIDERE
İZMİR
MANİSA
ULUSAL
SAĞLIK
İLAN
YAŞAM
POLİSİYE
ÖZEL
SPOR
SİYASET
GÜNCEL
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Akhisar
  • Alaşehir
  • Demirci
  • Kula
  • Manisa Merkez
  • Salihli
  • Sarıgöl
  • Şehzadeler
  • Selendi
  • Soma
  • Suruhanlı
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim